box1

Hotel

box2

Dhomat

box3

Përmbajtja

box1

Mali i Zi

Eshte ende nje shtet I vogel ne jug te Mediteranit,shpesh I quajtur ‘thesari I mfshehur I Mediteranit",I ndare nga Italija me detin Adriatik, ne jugun e nxehte te Evropes, me nje Freski ende te pazbuluar, kjo republic e vogel, eshte duke ju mikepritur.

Vetem nje ore me aeroplan larg Romes apo Budapestit apo nje ore e gjysem larg Zhvicrres, dhe historija juaj Malazeze mund te filoj.

 

box1

Ulqini

Ulqini eshte I vendosur ne piken me jugore te bregdetit Adriatik,ne gjersin lindore Gjeografike si Barselona dhe Roma.Sebashku me ishullin e Hvarit gelon me numrin me
Te madhe te diteve verore ne Adriatik. Duke filluar nga vendosjet e para Ilire qe nga koha bronzit deri tek gjurmet e para te Shenura pas luftes Iliro-Greke deri tek ditet e sotme, Ulqini ishte nje pik e rendsishme si Per Greket ashtu dhe per Romeket ku vecohet qendra e peshkopise me 365 kisha ...

box1

Kontakt

Kleopatra Resort
Pinjesh b.b.
85360 Ulcinj
Montenegro
Tel/Fax: +382 30 413 655
Mobil: +382 69 332 620
Mobil: +382 69 328 186
Mobil: +46 70 775 7050
Email: info@kleopatraresort.com